Tijesto:
33 dag brašna, 11 dag šećera, 13 dag margarina, 1 žličica praška
za pecivo, 2 jaja
Krema:
4 dl mlijeka, 17 dag šećera, 1 žlica vanilin - šećera, 2,5 dag
brašna, 2,5 dag gustina, 17 dag maslaca, sok jednog limuna, 17 dag
maslaca
Ocaklina:
Sok jednog limuna, 6 dag čokolade
Priprema
tijesta: Prosijte brašno i prašak za pecivo. Dodajte šećer i
margarin te razradite rukama. Dodajte jaja i umijesite glatko
tijesto. Podijelite na tri dijela i izvaljajte svaki list posebno.
Pecite na 175 stupnjeva na preokrenutom limu dok ne dobiju zlatnu
boju.
Priprema
kreme: U trećinu mlijeka umiješajte brašno, šećer, gustin i
vanilin šećer. Preostalo mlijeko zavrijte te dodajte pripremljenu
smjesu. Kuhajte dok se ne zgusne. U ohlađenu kremu dodajte izrađeni
maslac te miješajte dok se dobro ne razradi.
Priprema
ocakline: U polovicu kreme ulijte limunov sok, u drugu polovicu
otopljenu čokoladu. Na ispečeno tijesto slažite red kreme, red
nadjeva. Prelijte bijelom čokoladnom