
Tijesto I: 15 dag margarina, 15 dag šećera, 7 žumanjaka, 15 dag brašna, 1/2 praška za pecivo
Tijesto II: 7 bjelanjaka, 15 dag šećera, 15 dag oraha, 2 rebra čokolade, 1/2 praška za pecivo
Glazura: 10 dag čokolade, 5 dag margarina, 3 žlice vode, 3 žlice ulja
Priprema tijesta I: Margarin i šećer pjenasto umutiti i dodati jedan po jedan žumanjak, te na kraju lagano umješati brašno pomješano s praškom za pecivo. Uliti u lim.
Priprema tijesta II: Bjelanjke i šećer istući u čvrst snijeg i lagano umješati orahe promješane s praškom za pecivo i rastopjenu čokoladu. Pripremljenim tijestom preliti prvo tijesto i sve zajedno ispeći. Ohlađeni kolač preliti čokoladnom glazurom.
Priprema Glazure: Čokoladu rastopite na laganoj vatri dodajući ostale sastojke.