Sastojci: 6 listova tankog tijesta za savijače, 45 g otopljenog maslaca, žlica šećera u prahu;
Voćni nadjev: 150 g suhog voća (grožđice, narančina korica), 4 žlice brendija, jabuka, 30 g usitnjenog đumbirova korijena, 25 g sjeckanih oraha, naribana limunova korica
Priprema: Suho voće pomiješajte s brendijem. Oguljenu jabuku naribajte. Dodajte je voću s đumbirom, orasima i limunovom koricom. Listove tijesta stavite jedan na drugi i prerežite na 6 kvadrata dužine 15 cm. Svaki premažite maslacem i slažite da se ne preklapaju u kutovima. Dobit ćete 12 hrpica s po 3 kvadrata. Na svaku hrpicu stavite žlicu nadjeva, skupite rubove i stisnite na vrhu. Pecite 12-15 minuta dok ne postanu zlatnosmeđi. Pospite šećerom u prahu i poslužite.