Raffaello kocke



Tijesto smeđe: 5 Bjelanjaka, 15 dag šećera, 15 dag oraha, 2 žlice brašna, 1/2 praška za pecivo

Tijesto bijelo: 5 Bjelanjaka, 15 dag šećera, 10 dag kokosovog
brašna, 2 žlice brašna, 1/2 praška za pecivo

Krema: 10 Žumanjaka, 15 dag šećera, 1 puding od vanilije, 4 dl mlijeka, 25 dag margarina


Priprema smeđeg tijesta: Bjelanjke sa šećerom istući u čvrsti snijeg, lagano umješati orahe i brašno promješano s praškom za pecivo.

Priprema bijelog tijesta: Bjelanjke sa šećerom istući u čvrsti snijeg, lagano umješati kokos i brašno promješano s praškom za pecivo.

Priprema kreme: Žumanjke, šećer i puding razmutiti s malo mlijeka i ukuhati u preostalo mlijeko. Ohlađenoj kremi dodati pjenasto izrađen margarin.

Postupak: Smeđi biskvit premazati polovicom kreme, prekriti bijelim biskvitom, premazati kremom i posipati kokosovim brašnom.

Related Posts:

Statistika