
Tijesto I: 4 jaja, 26 dag šećera, 1 dl ulja, 1 dl mlijeka, 26 dag brašna, 1 prašak za pecivo
Tijesto II: 8 bjelanjaka, 8 žlica šećera, 2 žlice ulja, 3 žlice oraha, 8 žlica brašna, 5 žlica mlijeka
Žuta krema: 8 žumanjaka, 20 dag šećera u prahu, sok od jedne naranče, 20 dag margarina
Bijela krema: 5 dl mlijeka, 5 žlica brašna, 15 dag margarina
Glazura: 15 dag čokolade, 5 dag margarina
Priprema tijesta I: Pjenasto umutite žumanjke sa šećerom postupno dodajući ulje i mlijeko. Na kraju lagano umješati brašno pomješano s praškom za pecivo i snijeg od bjelanjka.
Priprema tijesta II: Bjelanjke istući sa šećerom, dodati ulje, mljevene orahe i brašno. Pečeni biskvit preliti mlijekom.
Priprema žute kreme: Žumanjke umutiti sa šećerom i kuhati na pari. U ohlađenu kremu dodati izrađen margarin i sok od naranče.
Priprema Bijele kreme: Skuhati kremu od brašna i mlijeka, ohladiti i dodati izrađen margarin.
Priprema glazure: Čokoladu i margarin rastopiti na laganoj vatri.
Postupak: Tijesto 1. premazati žutom kremom, na to položiti tijesto 2. i premazati bijelom kremom, te čokoladnom glazurom preliti cijeli kolač.