Sastojci: 200 g slatke čokolade za kuhanje, 100 g maslaca od kikirikija
Za ukrašavanje: Orasi, pistaciji, lješnjaci, srebrene kuglice, čokoladne kuglice i šarena zrnca
1. Korak
Grubo nasjeckajte čokoladu za kuhanje i otopite je na pari. U omekšani kikirikijev maslac dodajte otopljenu čokoladu i dobro izmiješajte.
2. Korak
Posudu stavite u hladnu vodu i miješajte dok se smjesa ne zgusne toliko da je možete oblikovati vrećicom.
3. Korak
Lim ili pladanj za posluživanje prekrijte plastičnom folijom. Smjesu stavite u vrećicu za ukrašavanje. Vrećicom oblikujte vjenčiće promjera 5 – 6 cm.
4. Korak
Ukrasite lješnjacima, orasima, čokoladnim kuglicama, šarenim zrncima... Ostavite da se hladi do posluživanja.