
Sastojci: 6 jaja, 6 žlica šećera, 6 žlica brašna, 6 žlica tople vode, 3 žlice kakaa, 1/2 vrećice praška za pecivo
Premazivanje: Čokoladna ocaklina
Krema: 5 dl slatkog vrhnja, 2 dag želatine, 1 dl mlijeka
Priprema: Od navedenih sastojaka umutite tamni biskvit. Trećinu ulijte na namašćeni lim i pecite prvi list 15 minuta na 180 stupnjeva. Na isti način ispecite još dva lista. Za kremu u tučeno slatko vrhnje dodajte želatinu otopljenu u mlijeku. Ohlađene listove biskvita najprije premažite čokoladnom ocaklinom pa na svaki nanesite po sloj šlaga.
Koliko je to: 1 žlica = 2 dag (šećera)
1 žličica = 1 dag (šećera)
1 šalica = šalica od 2 dl = 20 dag (šećera)