Tijesto: 3 dag maslaca (masti), 1 žličica sode bikarbone, 1 jaje, 3 žlice meda, 3 žlice mlijeka, 15 dag šećera, 40 dag brašna
Krema: 5 dl mlijeka, 4 žlice griza, 25 dag margarina, 25 dag šećera u prahu
Ukras: Čokoladna ocaklina ili šećer u prahu
Priprema: Maslac, sodu bikarbonu, jaje, med, mlijeko i šećer zagrijte u posudi. Dodajte brašno i umijesite mekše tijesto. Podijelite ga u tri dijela pa na namašćenom i pobrašnjenom limu ispecite list po list, svaki oko 10 minuta na 180 stupnjeva.
Skuhajte griz na mlijeku pa, kad se ohladi, dodajte dobro pjenasto izrađeni margarin i šećer u prahu. Pitu prelijte čokoladnom ocaklinom ili pospite šećerom u prahu.
Krema: 5 dl mlijeka, 4 žlice griza, 25 dag margarina, 25 dag šećera u prahu
Ukras: Čokoladna ocaklina ili šećer u prahu
Priprema: Maslac, sodu bikarbonu, jaje, med, mlijeko i šećer zagrijte u posudi. Dodajte brašno i umijesite mekše tijesto. Podijelite ga u tri dijela pa na namašćenom i pobrašnjenom limu ispecite list po list, svaki oko 10 minuta na 180 stupnjeva.
Skuhajte griz na mlijeku pa, kad se ohladi, dodajte dobro pjenasto izrađeni margarin i šećer u prahu. Pitu prelijte čokoladnom ocaklinom ili pospite šećerom u prahu.