Broj osoba: 4
Sastojci: 2 dl slatkog vrhnja , 2 dag maslaca, 3 dag šećera, 6 jaja, 1 vanilin šećer, 0,5 dl espresso kave, 20 dag malina, 20 dag čokolade, 4 bijela čokoladna tartufa
Priprema: Napravite mousse na klasičan način, s time da ga podijelite na dva dijela. U jedan ulijte espresso kavu, u drugi sok svježe propasiranih i smiksanih malina.
Od otopljene čokolade radite jednake krugove (3 po osobi), koje kad se stegnu, nadjenite mousseom i slojevito slažite. Uz to poslužite bijele čokoladne tartufe koje ćete napraviti jednako kao čokoladne samo s bijelom čokoladom.
Priprema: Napravite mousse na klasičan način, s time da ga podijelite na dva dijela. U jedan ulijte espresso kavu, u drugi sok svježe propasiranih i smiksanih malina.
Od otopljene čokolade radite jednake krugove (3 po osobi), koje kad se stegnu, nadjenite mousseom i slojevito slažite. Uz to poslužite bijele čokoladne tartufe koje ćete napraviti jednako kao čokoladne samo s bijelom čokoladom.