Podloga od keksa: 150 g keksa s maslacem, bjelanjak;
Nadjev od agruma: ribana korica i sok limuna, ribana korica i sok limete, narančin sok, 45 g kukuruznog brašna, 2 žumanjka, 75 g šećera;
Beze smjesa: 3 bjelanjka, 85 g šećera
Priprema: Zdrobite kekse valjkom. Stavite ih u zdjelu i dodajte bjelanjke. Rasporedite smjesu u namašćen kalup. Mrvice usitnite žlicom u dno i po rubovima kalupa. Pecite 7 - 10 minuta dok se podloga ne stvrdne. Pomiješajte koricu i sok limuna i limete te narančin sok. Umiješajte kukuruzno brašno. U lončiću zakuhajte 300 ml vode te je prelijte preko smjese od agruma pa vratite sve u lončić. Miješajte dok ne zakuha i ne dobijete glatku smjesu. Izmiksajte žumanjke i šećer te dodajte smjesu od agruma. Izlijte na podlogu od keksa. Za beze istucite bjelanjke i dodajte šećer. Rasporedite smjesu po nadjevu od agruma i pecite 15 minuta.