
Orahovo tijesto: 6 žumanjka, 7 žlica šećera, 10 dag oraha, 3 dag kokosa, 4 dag brašna, 1/2 praška za pecivo, 6 bjelanjaka
Ružičasto tijesto: 4 žumanjka, 3 žlice šećera, 2 pudinga od jagode, 1/2 praška za pecivo, 3 bjelanjka
Krema: 5 dl mlijeka, 20 dag šećera, 5 žlica oštrog brašna, 25 dag margarina
Glazura: 8 dag čokolade, 3 žlice mlijeka, 3 žlice šećera u prahu, 7 dag margarina
Priprema orahovog tijesta: Žumanjke pjenasto miješati sa šećerom i postupno dodavati orahe, kokos, brašno pomiješano s praškom za pecivo, limunovu koricu i snijeg od bjelanjaka. Ispeći biskvit u većem plitkom limu na namaštenom papiru, tako da bude tanak.
Priprema ružičastog tijesta: Bjelanjke istući u čvrst snijeg, dodati žumanjke, šećer i puding u prahu pomiješan s praškom za pecivo. Ispeći biskvit u većem plitkom limu na namaštenom papiru, tako da bude tanak.
Priprema kreme: Šećer i brašno promiješati sa 1 dl mlijeka. Preostalo mlijeko staviti da zakuha i uliti u pripremjenu smjesu. U ohlađenu kremu dodati margarin i dobro izraditi.
Priprema glazure: Rastopiti čokoladu s mlijekom i šećerom na niskoj temperaturi i umiješati margarin da se rastopi.
Postupak: Orahovo tijesto premazati polovicom pripremljene kreme, zatim položiti ružičasto tijesto i na njega ostatak kreme. Preliti čokoladnom glazurom.